Htio da se slika sa zvijezdama Formule 1, a onda ga Sebastian Vettel otjerao

Nije mu baš uspio plan

Htio da se slika sa zvijezdama Formule 1, a onda ga Sebastian Vettel otjerao

E. Čaušević

Lewis Hamilton sinoć je slavio u odličnoj utrci za Veliku nagradu Meksika.

Hamilton je došao na korak od odbrane titule prvaka svijeta što će se vjerovatno desiti već na narednoj utrci u Sjedinjenim Američkim Državama.

Vozač Mercedesa je nevjerovatnom taktikom uspio da dođe do pobjede ispred Sebastiana Vettela iz Ferrarija i svog timskog kolege Valtterija Bottasa.

Zanimljiva scena desila se tokom dodjele pehara kada su se vozači trebali fotografisati, a na sliku se pokušao ugurati i čovjek koji je bio maskota utrke u Meksiku.

On je imao i posebnu kameru s kojom je snimao slavlje, a kada je htio stati da se fotografiše sa zvijezdama F1 to mu nije dopustio Vettel koji ga je jednostavno odgurnuo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi