I to je moguće: Javili se iz boksa svom vozaču, a nisu mu znali ni ime

Sainz se samo nasmijao

I to je moguće: Javili se iz boksa svom vozaču, a nisu mu znali ni ime

E. Čaušević

Ljubitelji Formule 1 ovog vikenda mogu uživati u Velikoj nagradi Španije, a mnogi se nadaju da će dominacija Mercedesa biti nakratko prekinuta.

Od početka ove sezone Mercedes je pokazao nevjerovatnu dominaciju nad Ferrarijem i ostalim ekipama, ali se mnogi nadaju da će ove sezone gledati barem neku borbu za prvaka, te pobjednika u konstruktorima.

Ovog vikenda očekuje nas utrka za VN Španije, a jučer smo na prvom treningu vidjeli dosta zanimljivih stvari. Jedini Španac koji će nastupiti sutra ja Carlos Sainz koji vozi za McLaren.

On je jučer bio u centru pažnje zbog nevjerovatne greške njegovog tima dok su mu se javljali preko radija. Čak su uspjeli pogriješiti njegovo ime, te su ga nazvali Darren što je nasmijalo čak i Sainza.

"Ćao, Tom ovdje Darren", odgovorio je Sainz kroz smijeh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi