Ima li nade? Schumacher prebačen u Pariz
Foto: EPA

Lice i tijelo prekrili

Ima li nade? Schumacher prebačen u Pariz

Legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher (50) liječenje nastavlja u Parizu, javlja ugledni Le Parisien.

Sedmostruki svjetski šampion je prije nekoliko godina na skijanju u Francuskoj zadobio teške povrede glave, a uz veliku borbu i dug period proveden u komi uspio je da preživi, ali njegova svakodnevnica je daleko od onoga na što je navikao.

O njegovom zdravstvenom stanju rijetko se danas šta zna, tek ponekad kada se u javnosti pojavi bivši Ferrarijev šef Jean Todt koji ga nerijetko posjećuje, a sada je zanimljivost glede Schumijevog oporavka otkrio i Le Parisien.

Ovaj francuski list tvrdi kako je Schumacher tajno prebačen na liječenje u Pariz, gdje će biti podvrgnut specijalnoj terapiji matičnim ćelijama, a brigu o njemu vodi Phillip Menashe koji važi za jednog od vodećih svjetskih stručnjaka u toj oblasti.

Isti izvor navodi kako je Schumacher dovezen na nosilima, te da su njegovo lice i tijelo bili prekriveni zbog javnosti.

Schumacher je, podsjetimo, 3. januara napunio 50 godina.

Top Komentari

MirzaBarucic
Sedmostruki SVIJETSKI šampion? Tugo moja :(
3 4
Noone
Prije nekoliko godina.. Pa izračunaj stoko jedna. Kao da se desilo za vrijeme Austrougarske
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije