Schumacherovi fanovi zabrinuti nakon izjave Ecclestonea: "Trenutno on nije s nama, ali..."

Najava za dokumentarac o legendi Formule 1

Schumacherovi fanovi zabrinuti nakon izjave Ecclestonea: "Trenutno on nije s nama, ali..."

E. Čaušević

U javnosti će se uskoro naći dokumentarac o Michaleu Schumacheru, a kratke najave već se mogu vidjeti na društvenim mrežama.

Schumacher je doživio tešku nesreću na skijanju krajem 2013. godine i do danas nije javnosti sasvim poznato u kakvom stanju se nalazi. Njegova porodica ne dozvoljava da informacije idu u javnost, a samo odabrani mogu da ga ponekad posjete.

Međutim, na iznenađenje svih Schumacherova porodica je dopustila da se o njemu snima dokumentarac koji će se veoma brzo naći u javnosti.

Jedna od najava za ovaj dokumentarac objavljena je ove sedmice koja je itekako zabrinula fanove legendarnog vozača Formule 1. Naime, u dokumentarcu se pojavljuje i Bernie Ecclestone koji je godinama bio jedan od ključnih ljudi u F1.

Njegova izjava iz dokumentarca pojavila se u najavi iz koje su mnogi zaključili da se Schumacher nalazi još uvijek u komi iako je od nesreće prošlo više od pet godina.

"Schumi trenutno nije s nama, ali na sva pitanja koja imate on će sam odgovoriti. Naravno, kada se oporavi", rekao je, između ostalog, Ecclestone.

U ovoj najavi pojavljuje se i njegova supruga koja je poručila da je Michael veliki borac i da se neće predati tako lako.

"Michael je borac i neće se predati. U najboljim mogućim je rukama što se tiče ljekarske pomoći i čini se sve što je u ljudskoj moći da mu se pomogne", kazala je Corinna Schumacher.

Top Komentari

Balans
Cijede pare kolko mogu, lihvari pogani i na nesreći zaradjuju.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi