Traži poštovanje za Finca

Hamilton brani Bottasa od kritika

7

Komentari (7)

Maestro
Hajde ne rise tražiš popularnost i simpatije al daleko si od toga ima dosta većih vozača od tebe a tvoja je sreća što si u dominantnom bolidu i ptice na grani znaju da si u bilo kojem drugom bolidu da bi imao maximalno dvije titule a ovako nerealno
DamirS
Zavist je čudo. Čovjek koliko kod dobro vozio, uvijek će biti vas Ferrarista koji ćete ga omalovažavati jer ne vozi za tim koji vama odgovara. A on je svoje davno dokazao, pogotovo u svojoj prvoj godini kada je kao novajlija pobijedio Alonsa u istom autu. A sada mi samo nemojte reći da je i Alonso prosječan vozač.
opasni_medo
@Hakkinen Podržavam tvoje gay pravo da sanjaš kako općiš sa muškarcima, ali na tvoju žalost nisam gay. Javi se @Ga_Zi_JA, on ima gay sklonosti, stalno se vraća u šumu.

Komentar i 3 odgovor(a) je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Hakkinen
@opasni_medo DOSADO DOSADNA faknem ti ga među zovegu SELJAČINO gramatička.
BLOKIRAN si sa moje strane međeđe i opet ti kažem javi se reci poslali su me Mika i Kimi i bit ćeš profesor gramatike i međeđe dobit ces posao advokata.
Dosadan si ko proljev i neman vremena kao što sam imao da ja tebi ZACEPIM GUBICU BTW seljačiću.
I znaš šta seljačino @@Ga_Zi_JA te capr ko sansku kozu samo što ti toga još nisi ni svjestan a veze nemam ko je lik ali vidim da se PALIŠ KO HEPO KOCKICA.
I međeđe ja ovdje nisam zbog lajkova i dislajkova i takvi kao ti me samo tjeraju odavde zbog svog krkanluka da ne napišem ni jednu riječ više.
@@Ga_Zi_JA te je POCEPAO a ti piši hvalospjeve TOPČINO.
I ide Mika sa Kimijem 300/ kmh do Helsinkija Absolut vodku da popije. Od****us u skokovima DOSADO
opasni_medo
O Gazija, to si ti na drugom profilu? Sad mi je jasno. Jesi faca jbt, nešto napišeš i blokiraš. Glup si, nepismen, isprazan, baš kao tvoj idol i babo Gazija, njegov vulgarni alter ego, rezervni account gdje upotrebljava i psovke. A zna se ko je koga pocijepao, pročitaj vic o medi i Gaziji lovcu. Selam @Ga_Zi_JA i @Hakkinen. Dva debila majka rodila.
Ga_Zi_JA
Hvala druze @Hakkinen ...izvinjavam ti se sto trpis UVREDE I PSOVKE od MIRSADA sa svim njegovim profilima(MEDO, SAKE), skontao si...molim moje fanove MEDU i ostale da se SUSDRZE od PSOVKI..Jedan vic za kraj: 56SENAL JE VELIKAN..ma salim se, NIJE NI U VICU..Sellam i pozdrav svim navijacima VELIKANA..razmislit cemo o BANOVANJU PROSTAKA(prepoznat ce se)..
opasni_medo
Pravi spoj bosanskog srednjovjekovlja i osmanskog perioda - ban Gazija. Zaradio 87. ban Vodit ćemo evidenciju, da se ne zaboravi. Za ubuduće, kad napraviš novi profil, nauči da se ne kaže "sa svim njegovim profilima" nego "sa svih njegovih profila". Naravno, to je samo sa gramatičke strane, sa faktičkog stanovišta imam veze sa Mirsadom koliko i ti s mozgom, dakle nikakve. Javi se na čas kad registruješ novi profil, ima još do kraja školske godine, možda dobiješ 2.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.