Hamilton brani Bottasa od kritika

Traži poštovanje za Finca

Hamilton brani Bottasa od kritika

A. Čaušević

Lewis Hamilton i Valtteri Bottas će vjerovatno i u novoj sezoni biti timske kolege u Mercedesu.

Dok je Bottas već dogovorio ostanak u njemačkom timu, Hamilton još uvijek pregovora s najboljom ekipom Formule 1.

Otkako su postali timske kolege Bottasa mnogi kritikuju da nije dovoljno konkurentan Britancu pa je aktuelni prvak svijeta stao u njegovu zaštitu.

"Ljudi se prema Valtteriju trebaju odnositi sa poštovanjem. Ne znam moram li se sjećati vozača s kojim se suočava. Nije lako biti moj timski kolega", kazao je Hamilton.

"On je vozač koji se svaki vikend suočava s istim mentalitetom i nikad se ne žali, nikad se ne ljuti ako s bolidom nešto nije u redu. To je vozač koji uvijek želi raditi bolji posao, ne staje. Ne znam da li to radi bilo koji drugi vozač na gridu. Mentalno je jedan od najjačih vozača na gridu", dodao je Britanac.

Top Komentari

Maestro
Hajde ne rise tražiš popularnost i simpatije al daleko si od toga ima dosta većih vozača od tebe a tvoja je sreća što si u dominantnom bolidu i ptice na grani znaju da si u bilo kojem drugom bolidu da bi imao maximalno dvije titule a ovako nerealno
4 6
Hakkinen
@opasni_medo DOSADO DOSADNA faknem ti ga među zovegu SELJAČINO gramatička.
BLOKIRAN si sa moje strane međeđe i opet ti kažem javi se reci poslali su me Mika i Kimi i bit ćeš profesor gramatike i međeđe dobit ces posao advokata.
Dosadan si ko proljev i neman vremena kao što sam imao da ja tebi ZACEPIM GUBICU BTW seljačiću.
I znaš šta seljačino @@Ga_Zi_JA te capr ko sansku kozu samo što ti toga još nisi ni svjestan a veze nemam ko je lik ali vidim da se PALIŠ KO HEPO KOCKICA.
I međeđe ja ovdje nisam zbog lajkova i dislajkova i takvi kao ti me samo tjeraju odavde zbog svog krkanluka da ne napišem ni jednu riječ više.
@@Ga_Zi_JA te je POCEPAO a ti piši hvalospjeve TOPČINO.
I ide Mika sa Kimijem 300/ kmh do Helsinkija Absolut vodku da popije. Od****us u skokovima DOSADO
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti