Lorenzo: Povlačim se? To je laž!

Španac demantovao glasine

Lorenzo: Povlačim se? To je laž!

A. Čaušević

Jorge Lorenzo demantovao je glasine kako bi se mogao povući iz Moto GP serije. 

Prilikom dolaska na Phillip Island gdje se ovog vikenda vozi Velika nagrada Australije Lorenzo je bio zatečen situacijom.

Prethodnih dana pojavile su se glasine kako bi se iskusni španski vozač namjerava penzionisati što je on momentalno demantovao.

"Bio sam iznenađen kada sam ušao u prostorije Honde i neki su me fotografisali. Bilo je veoma čudno. Zbog komentara i glasina", rekao je Lorenzo.

"Danas se mogu saznati informacije sa interneta, foruma, iz razgovora, svašta se čuje, zavisi kako ih shvatite. Kao što vidite to je potpuna laž. Ovo je normalni dio karijere u kojem samo moram popraviti svoje performance", poručio je Lorenzo.

Lorenzu ove sezone baš i ne ide. Na 12 utrka osvojio je svega 23 poena i 19. je u generalnom poretku.

Promo

Top Komentari

K79
on se ne povlači al njegov problem je sto ga nece niko tako da mu isto dodje
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi