5

Komentari (5)

stakleni
Ispade da Marquez nije velik kao Doktor Rossi. Barem ove sezone izgleda osjeća previše pritiska i pravi greške. Moguće da se radi o čistoj psihologiji. Da malo poradi na tome, može da se ponovo vrati u dominantnu poziciju. Što se Rossija tiče, njegovo vrijeme je izgleda prošlo.
Zoilomas
Jasno se vidi da je nesto uzdrmalo motor prije ulazenja u okuku gdje je Marquez izgubio kontrolu. 100% nesto uredu sa motorom ovog vozaca zato leti na svakoj trcia najvise se moze prepoznati po zvuku motora, ako preslusas vidjet ces razliku zvukova malo nakon tresnje.
Irriducibilli
Ne bih rekao da je nesto uzdrmalo motor, ovo je tipicna greska. Prebrzo je usao u krivinu a jos je staza mokra tako da ni najbolje gume ja svijetu ne pomazu... Kod prvog pada je takodje usao prebrzo u krivinu i zakacio "bijelu liniju" u sikani u kojoj se skuplja dosta vode... Malo jos da poradi na psihi jer ipak ga nije bilo 9 mjeseci...
omet
Previše ga je oborio, nista drugo.
Zoilomas
Cudno bas jer uopste ne izgleda kao da je lose usao u krivinu, na svu srecu dobro je proso moglo je biti gadno.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.