Verstappen pokazao kakve brutalne treninge imaju vozači Formule 1 pred novu sezonu

Moraju biti maksimalno spremni za utrke

Verstappen pokazao kakve brutalne treninge imaju vozači Formule 1 pred novu sezonu

E. Čaušević

Vozači Formule 1 punom parom se spremaju za početak nove sezone.

Nova sezona Formule 1 počinje narednog mjeseca, a titulu će braniti vozač Red Bulla, Max Verstappen, koji je prošle sezone uspio s trona skinuti Lewisa Hamiltona.

Ekipe su već predstavile nove bolide i sigurno je da nas i u novoj sezoni očekuje mnogo uzbuđenja.

Verstappen se svakodnevno sprema za početak nove sezone, a fanovi i nisu toliko upućeni kakve treninge imaju vozači Formule 1.

Oni moraju biti maksimalno spremni da izdrže i budu fokusirani tokom cijele utrke, a treninzi im nisu nimalo lagani što je najbolje pokazao video koji je objavila ekipa Red Bulla.

Red Bull je pokazao kakve treninge ima Verstappen u teretani i koliko truda i snage treba da bude potpuno spreman za početak sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti