Svijet će uskoro saznati pravu istinu o Michaelu Schumacheru

Čeka se film

Svijet će uskoro saznati pravu istinu o Michaelu Schumacheru

Edmir Škorić

Legendarni vozač formule 1 Michael Schumacher već više od sedam godina oporavlja se od strašne nesreće na skijanju, a na zahtjev porodice liječenje se obavlja u tajnosti.

Niko ne zna njegovo zdravstveno stanje osim najbližih i u javnost ne dolaze konkretne informacije o tome kako se danas osjeća nekadašnji prvak Formule 1.

Međutim, najavljen je dokumentarni film "Schumacher" koji bi trebao da da odgovor na ta pitanja i da se otkrije cijela misterija oko stradanja legendarnog njemačkog vozača.

Tom prilikom prvi će se put od nesreće vidjeti privatni snimci Schumachera. U filmu, čija je promocija prethodno otkazana zbog pandemije koronavirusa, pojavit će se i njegova supruga, zatim brat, kćerka i sin, koji sada također vozi u Formuli 1.

Taj film s nestrpljenjem se čeka, da svijet možda najzad sazna cijelu istinu o Schumacheru.

Top Komentari

johny22
Kakva legenda,kakav humanitarac i gromada od covjeka Nisi ovo zasluzio majstore.Bog neka ti se smiluje!!! Sami je jedan mister F1
6 0
buffon12
Naslov svijet ce uskoro saunati istinu. Zadnja recenica u tekstu: svijet ce mozdaaaa najzad saznati istinu. Bas ste indijanci
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi