Dira ravno u srce: Schumijeva kćerka podijelila dosad neviđenu fotografiju sa slavnim ocem

Neka bolaj vremena

Dira ravno u srce: Schumijeva kćerka podijelila dosad neviđenu fotografiju sa slavnim ocem

E. Škorić

Michael Schumacher je 3. januara proslavio 55. rođendan, nedugo nakon što se navršilo 10 godina otkako je legendarni njemački vozač Formule 1 imao tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama.

Od 29. decembra 2013. godine svijet ne zna šta se dešava sa Schumacherom. Njegovo stanje jedino znaju uži članovi porodice, a sve se krije od očiju javnosti, pa je malo pravih informacija o zdravstvenom stanju legende.

Nakon kobne nesreće, Schumacher je ostao vezan za krevet ili u indvalidskim kolicima, ali porodica ne želi ništa da dijeli sa ostatkom svijeta, koji može jedino da nagađa.

U srijedu je Nijemac proslavio 55. rođendan, a njegova ćkerka Gina na divan način mu je odala počast, pošto je objavila dosad neviđenuu fotografiju na kojoj se nalazi s bratom Mickom i ocem, a svi zajedno su bili u avionu i očito pred skok s padobranom.

Kćerka Gina objavila je fotografiju iz prošlosti i iz nekih sretnijih dana

"Sretan rođendan tata! Uspomena na jednu od mnogih avantura", napisala je kćerka njemačkog vozača.

Oglasi

Schumachjer je sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, a posvetu za rođendan ostavio mu je i sin Mick, koji je također krenuo njegovim stopama.

Mick (24) je čestitao Michaelu objavivši priču u kojoj se otac i sin mogu vidjeti u pilotskoj opremi i kacigama na glavi. Mick je u opisu napisao: "Sretan rođendan najboljem tati ikad. Volim te!"

Oglasio se i Michaelov brat Ralf, koji je uvijek bio u sjeni svog mnogo poznatijeg brata.

"Fali mi moj Michael od prije. Često je on imao sreće u životu, ali se onda desila ta nesreća. Moderna medicina nam je mogoućila mnogo toga, ali ništa više nije kao prije", kaže Ralf Schumacher.

Naravno on je jedan od ljudi koji ima pristup Michaelu, ali ne želi da govori o njegovom zdravstvenom stanju.

"Nije on samo moj brat, bio mi je i trener. Zajedno smo vozili, vježbali preticanja. Dao mi je svo iskustvo koje je stekao", završio je Ralf Schumacher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi