Novinar "izvalio" okrutnu šalu na račun Michaela Schumachera pa bio prisiljen da se izvinjava

Nimalo lijep potez

Novinar "izvalio" okrutnu šalu na račun Michaela Schumachera pa bio prisiljen da se izvinjava

Esmer Oštraković

Novinar Antonio Lobaro našao se u jako ružnoj situaciji zbog rečenice koju je izgovorio u programu uživo.

On je bio gost komentator DAZN-a u Španiji u toku prijenosa jedne utrke Formule 1, a onda je uradio nešto po čemu će ostati upamćen.

Naime, on se odlučio na užasan način našaliti sa legendarnim Schumacherom koji nije izašao u javnost od 2013. godine kada je stradao na skijanu.

Kada je jedan od gostiju rekao "Pustite Adriana Newey (inžinjer u Red Bull-u) da se trese jer Antonio Lobato stiže on je odlučio da se nadoveže na to.

"Neka se Michael Schumacher trese. Ah, pa ne Michael, on se ne može tresti", rekao je u svojoj užasnoj šali Lobato.

Oglasi

Kao što se i očekivalo ova šala nije prošla nimalo dobro kod publike, ali je postala viralna jako brzo.

Na kraju se novinar morao izvinjavati zbog onoga što je rekao.

"Napravio sam grešku, ali nisam imao lošu namjeru. Bila je to loša ekspresija sa moje strane. Nisam se dobro izrazio", rekao je između ostalo Lobato.

Uprkos izvinjenju fanovi Michaela Schumachera, ali i ostali ljubitelji Formule 1 prema njemu osjećaju veliko razočarenje zbog svega što je rekao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti