Kamere prestale da ga snimaju, bolid prepolovljen: Schumacher doživio stravičan udes!

Zabio se u zid

Kamere prestale da ga snimaju, bolid prepolovljen: Schumacher doživio stravičan udes!

E. Čaušević

Trenutno su u toku kvalifikacije za sutrašnju Veliku nagradu Saudijske Arabije.

Već u prvom dijelu kvalifikacija vidjeli smo vjerovatno najveću senzaciju današnjih kvalifikacija jer Lewis Hamilton nije uspio da prođe u Q2.

Međutim, na samom startu drugog dijela kvalifikacija došlo je do prekida istih zbog žestokog udesa kojeg je imao Mick Schumacher.

Vozač Haasa je na startu svog brzog kruga napravio veliku grešku zbog koje se pri velikoj brzini zabio u zid.

Kamere su odmah prestale snimati vozača Haasa, te nekoliko minuta uopšte nije bilo informacija u kakvom stanju se nalazi njemački vozač.

Oglasi

No, Haas se nakon toga konačno oglasio i objavio da je Schumacher na putu ka medicinskom centru, te da je bio pri svijesti kada su ljekari stigli i da je komunicirao s njima.

Jasno je bilo da je Schumacher doživio zaista žestok udes, ali trenutno je najvažnije da je dobro i da nema nikakvih ozbiljnijih povreda.

O kakvom udaru se radilo najbolje se vidjelo kada su kamere snimile da se bolid Haasa u potpunosi preopolovio.

Opis nije dostupan.

Promo

Top Komentari

Bhf111
Zalosno, drzi se.
7 0
user1582456981
Drzii se malii i da budes ok
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi