Nico Rosberg: Verstappen je bolji od Hamiltona
Rosberg se nakon osvjanja naslova prvaka, samo pet dana nakon toga povuka iz aktivnog utrkivanja.

Tako smatra nekadašnji vozač Mercedesa

Nico Rosberg: Verstappen je bolji od Hamiltona

E. Oštraković

Nekadašnji vozač Mercedesa i bivši svjetski prvak u Formuli 1, Nico Rosberg, smatra da je Max Verstappen jedan od najbolji vozača trenutno.

Tome u prilog ide i činjenica da je Verstappen jedini vozač koji je ove sezone pobijedio, a koji je vozi za tim Mercedesa.

"Smatram da bi Verstappen bio ispred Hamiltona da vozi Mercedes. Odradio je sjajnu sezonu i mislim da je u ovom trenutku najbolji vozač", rekao je Rosberg, te je dodao:

"Vozi nevjerovatno, jednostavno sjajan je. Svi su ludi za njim. Volimo ga gledati jer su njegove vožnje jako uzbudljive", završio je Rosberg.

Podsjetimo Rosberg se nakon osvjanja naslova prvaka, samo pet dana nakon toga povuka iz aktivnog utrkivanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi