4

Komentari (4)

makelele
Kakav rasizam u pm. Zamisli da su isli po ovoj logici nakon pada Hitlera, onda bi sve ijednog svabu pobili na planeti zemlji, nema veze ako je neko bio za il protiv Hiće, cim si svabo odmah smrtna kazna. Tako sad rade svim Rusima, nema veze jesi li za Putka il nisi, nepodoban si, cim si Rus. Ovaj rasizam ce izazvat brutalan revolt kod Rusa, Putko ce tek sad dobiti na popularnosti medju Rusima. Zahvaljujuci rasizmu zapada prema svemu sto je rusko.
Hajde vodi Putina kuci, .eboti on mater
Zeleni_zub
Kakva ti je logika naopaka, boze sacuvaj. Pandan ovom sto rade je da su 1936. zabranili olimpijadu u berlinu i zabranili ucesce sprotistima nacisticke njemacke. Obzirom na ideologiju koja je gradjena oko superiornosti rase i na masovna ubijanja inferiornih, to bi tada bio odlican potez i velika, katastrofalna greska je sto tada to nije uradjeno.
BeskoPDX
Jbt jesu vise s ovim dosadni, pa pustite ljudi neka se natječu više. Koji Hipokrati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.