Njemački nadbiskup bio kod Schumachera: 'Držao sam ga za ruke, u licu se udebljao..."
O Schumacherovom stanju se ne zna gotovo ništa od nesreće 2013. godine.

Otkrio kako izgleda Michael

Njemački nadbiskup bio kod Schumachera: 'Držao sam ga za ruke, u licu se udebljao..."

Sedmostruki šampion Formule 1 Michael Schumacher uskoro će napuniti 50 godina, a javnost još uvijek ne zna gotovo ništa o njegovom zdravstvenom stanju. 

Podsjetimo, on je prije pet godina doživio stravičnu nesreću tokom skijanja i od tada je njegovo zdravstveno stanje nepoznanica.

Samo ponekad neko izađe u javnost tvrdeći da je vidio legendarnog Michaela, ali čak ni tada ne dobijemo puno informacija o njegovom stanju. Ipak, jedan od onih koji su prokomentarisali njegov sadašnji izgled je njemački nadbiskup Georg Ganswein.

"Sjedio sam pored njega, uzeo sam mu obje ruke i pogledao ga", rekao je Ganswein i dodao da je Michael puniji u licu, ali da mu se izgled nije promijenio.

"Osjeća da su oko njega ljudi koji ga vole i brinu se o njemu i, hvala Bogu, drže znatiželjnu javnost daleko", poručio je na kraju nadbiskup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi