Ohrabrujuće vijesti za fanove Michaela Schumachera

Menadžerka o stanju legende

Ohrabrujuće vijesti za fanove Michaela Schumachera

Midhat Šljivak

Sedmostruki prvak svijeta u Formuli 1 Michael Schumacher već četiri godine vodi veliku bitku za život.

Legendarni Nijemac je 29. decembra 2013. godine u Francuskoj doživio nesreću u kojoj je pretrpio teške povrede glave, te je nekoliko mjeseci bio u komi.

Borba za njegov život je i nakon toga nastavljena. Porodica se brine o njegovom zdravlju, a menadžer njemačkog vozača Sabine Kem dala je barem malo ohrabrujućih vijesti za sve navijače legende Formule 1.

"Svi već odavno znaju u kakvom je Michael stanju nakon nesreće na skijanju. Znam da sve zanima kakvo je njegovo stanje. Postoji napredak, ali sasvim mali", potvrdila je Kem.

Prethodnih mjeseci mnogo je bilo govora o Schumacheru. Poznato je da je zakovan za krevet i da je zbog teških povreda mozga poput biljke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti