Porodica Michaela Schumachera prvi put dozvolila TV kamerama ulazak u vilu!

Snima se dokumentarac o legendi

Porodica Michaela Schumachera prvi put dozvolila TV kamerama ulazak u vilu!

Porodica Michaela Schumachera dozvolila je po prvi put nakon njegove nesreće na skijanju da TV kamere uđu u porodičnu vilu, a sve u svrhu snimanja dokumentarnog filma.

Porodica je odlučila da se snimiti film o životu vjerovatno najboljeg vozača u historiji Formule 1 kako bi se obilježila godina u kojoj je proslavio 50. rođendan, a također i 25 godina od prve pobjede u karijeri.

Kako prenose njemački mediji, u filmu neće biti govora o nesreći na skijanju i njegovom trenutnom zdravstvenom stanju, već će se pričati o njegovoj karijeri i porodičnom životu.

U dokumentarcu će govoriti njegova supruga Corinna i otac Rolf, a kako sada stvari stoje Schumacher se neće pojaviti u filmu niti će biti prikazan ijedan njegov kadar.

To će svakako razočarati njegove fanove koji već dugih šest godina ništa ne znaju o zdravstvenom stanju svog heroja.

Inače, premijera filma će biti održana u Njemačkoj i Švicarskoj 5. decembra ove godine, a u istom će biti prikazani i do sada neobjavljeni arhivski snimci iz njegovog života.

Promo

Top Komentari

Mustafa Kršo
Dobro, a čemu onda ona slika?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi