Ovo smo čekali: Schumacher više nije prikovan za krevet i počeo je terapije oporavka!

Na liječenje se sedmično troši 50.000 funti

Ovo smo čekali: Schumacher više nije prikovan za krevet i počeo je terapije oporavka!

E. Čaušević

Za desetak dana obilježit će se pet godina od stravične nesreće koju je legendarni Michael Schumacher doživio na skijanju u Francuskoj. Schumi je nakon toga nedostupan javnosti malo se zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Schumacherova porodica odlučila je nakon nesreće da "sakrije" legendarnog vozača Formule 1 od očiju javnosti i malo šta se zna o njemu. Jasno je da Schumacher više nikada neće biti onaj stari, a nekoliko godina proveo je prikovan za krevet, te skoro da nije davao nikakve znakove života.

Međutim, u posljednje vrijeme pojavljuju se informacija da se Schumi osjeća dosta bolje, te da napreduje iz dana u dan. Još uvijek nema nikakvih zvaničnih informacija o tome kako se Schumacher trenutno osjeća, no Daily Mail je jutros oduševio javnost informacijama da više nije prikovan za krevet.

29. decembra bit će pet godina od nesreće na skijanju koja je promijenila njegov život. Navodno, Schumacher više nije prikovan za krevet i osjeća se mnogo bolje, no i dalje je zaštićen od javnosti. Nalazi se u vili koja košta 50 miliona eura, a navodno se svake sedmice potroši 50.000 funti na njegovo liječenje.

Schumacher više nije prikovan ni za aparat koji ga je nekoliko godina održavao na životu i navodno već je počeo neke terapije oporavka. To su svakako sjajne vijesti za legendu Formule 1, no još uvijek se čeka neka zvanična informacija.

Vila u kojoj se Schumacher nalazi već neko vrijeme je na jezeru Ženeva na mjestu na kojem vlada stroga tišina. Smiju ga posjetiti samo članovi porodice kojima njegova supruga dozvoli.

Top Komentari

Gladijajator iz mraka
Šumaheru legendo
69 1
igepa
nedaj se kralju ....
69 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi