Schumi sutra slavi 50. rođendan: "Radimo sve što možemo da mu pomognemo"

Oglasili se na Facebooku

Schumi sutra slavi 50. rođendan: "Radimo sve što možemo da mu pomognemo"

E. Čaušević

Jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Michael Schumacher sutra će proslaviti svoj 50. rođendan.

Schumacher je već pet godina u teškom zdravstvenom stanju nakon što je doživio nesreću na skijanju, a porodica svim silama čuva informacije o njemu. U javnosti se malo toga zna u kakvom stanju se nalazi Schumacher, no prema vijestima od prije nekoliko sedmica stanje je znatno bolje nego proteklih godina.

Nijemac će sutra proslaviti svoj 50. rođendan, a danas se na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici pojavila izjava njegove porodice koja je izennadila mnoge. Nije tako često da se Schumijeva porodica oglašava, no to su odlučili uraditi pred njegov rođendan.

"Možete biti sigurni da je u najboljim rukama i da radimo sve što je u našoj mogućnosti da mu pomognemo. Molimo vas da razumijete da pratimo Michaelove želje i sve ovo čuvamo u tajnosti. Također, hvala svima na podršci i želimo vam sve najbolje u 2019. godini", poručila je Schumacherova porodica, te dodala:

"Sretni smo što će Michael proslaviti 50. rođendan sutra s nama i hvala vam svima na čestitkama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije