Prilika za moto entuzijaste da osvoje odlazak na Red Bull Ring

Prilika za moto entuzijaste da osvoje odlazak na Red Bull Ring

E. Čaušević

Sjajna prilika za fanove moto sporta da odu na poznati Red Bull Ring, ali požurite, traje još samo 2 dana!

Nakon što su odabrani pobjednici Red Bull Tryouts igre koji će imati priliku da odu na oficijelnu F1 stazu u Austriji i iskuse nevjerovatan Racing Experience, istu šansu sada imaju oni koji zaigraju Red Bull Racers igru, dostupnu na Red Bull web stranici. 

Opis nije dostupan.

Spremni za utrku? Ok, ako jeste onda pratite dalje jer ovo je prilika da osvojite nagrade i zabavite se. Svi imaju sjajnu priliku osvojiti fantastično putovanje ili druge vrijedne nagrade, a sve što je potrebno jeste zaigrati  zanimljivu i uzbudljivu igricu Red Bull Racers.

Opis nije dostupan.

Glavna nagrada je putovanje u Austriju i nezaboravno vozačko iskustvo na stazi Red Bull Ring. Drugo najbolje vrijeme donosi kompletan motociklistički outfit iz Red Bull KTM kolekcije - KTM jaknu, ruksak, duksericu i kačket. Trećeplasirani učesnik će dobiti također vrijednu nagradu, dopunski outfit za vožnju motora koji čine ruksak, dukserica, majica i kačket, a utješne nagrade - mini KTM kamion i kačket, čekaju one koji se plasiraju od četvrtog do desetog mjesta. 

Opis nije dostupan.

Sjana prilika za moto entuzijaste, ali važno je znati da je potrebno igrati što prije, jer se igra zatvara u subotu, 15.7. u ponoć. Igrati možeš ovdje: Red Bull Racers Bosna i Hercegovina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi