Ronnie O'Sullivan uništio Hamiltona: Isto kao kad bih ja igrao sa većim rupama na stolu...
Foto - EPA

Komentarisao titule Britanca

Ronnie O'Sullivan uništio Hamiltona: Isto kao kad bih ja igrao sa većim rupama na stolu...

M. Šljivak

Lewis Hamilton stigao je do sedmog naslova šampiona Formule 1.

Vozač Mercedesa je tako potvrdio dominaciju, ali u očima mnogih njegove titule ne znače previše.

Legendarni Ronnie O'Sulivan jedan je od tih. Poprilično je prozvao Hamiltona.

"Odlično je to što je Lewis osvojio sedmu titulu, ali ako je tvoj automobil na stazi brži od ostalih možeš si dopustiti nekoliko grešaka bez da te koštaju. To je kao da voziš automobil sa cigarom u ustima, a jedan prst ti je na volanu", rekao je O'Sullivan i dodao je:

"Ne bih se osjećao dobro da sam tokom karijere igrao na stolovima gdje su rupe veće nego kod mojih protivnika", jasan je Ronnie.

Promo

Top Komentari

DamirS
Što to Osulliven nije rekao 2018. godine kada je Ferrari imao ravnopravan, pa čak i bolji bolid. Kada su oba Ferrarija bila ispred Bottasa a i Verstappen na kraju zaostajao 3 boda za Bottasom. Mercedes tada nije imao dominantan bolid, Bottas umalo zavšio 5. u poretku a Hamilton prvi i to sa 88 bodova prednosti nad drugoplasiranim Vettelom. Ove godine je Mercedes nepobjediv, ali Hamilton je dokazao da je vanserijski vozač. Po meni je to dokazao već 2007. kada je kao po****** pobijedio Alonsa u istom timu. Znači ne baljezgajte bezveze o čovjeku.
5 8
sipopugaloma
Nikad ne moze u isto recrnicu sa Schumijem kao ni ono malo srbce sa Federerom
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi