Vozači se potukli nakon incidenta na stazi

Luda scena

Vozači se potukli nakon incidenta na stazi

M. Šljivak
Teme:

Vozači NASCAR-a Sam Mayer i Ty Gibbs potukli su se nakon trke Xfinitiy serije koja je održana na stazi Martinsville u Virginiji.

Mayer i Gibbs su imali incident tokom trke na stazi. Gibbs je odlučio reagovati zbog činjenice da ga je Mayer u jednom trenutku 'nabio' uz zid. Želio je objašnjenje zašto je to uradio.

Očigledno Mayer nije želio da priča o svemu, pa se Gibbs odlučio problem riješiti rukama. Udario je nekoliko puta rivala sa staze, a još veći skandal spriječilo je osoblje koje je razdvojilo ratoborne vozače.

Mlađahni Mayer je nakon trke objasnio šta se dešavalo između njega i kolege.

"Na stolu je bilo 100.000 dolara nagrade i ja sam samo iskočio ispred njega. O tome se radi u ovim trkama. Bilo mu je krivo zbog toga i udario me nekoliko puta. Ipak, preslabi su to udarci, jedva da sam ih osjetio. Ne znam zašto nije skinuo kacigu ako je već krenuo u obračun? Ne mogu više ništa reći", saopštio je Mayer.

Na kraju je Mayer završio u bori za prvo mjesto, ali nije uspio uzeti nagradu. Kao prvi kroz cilj prošao je Brandon Jones.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi