Najbolji vozač formule E i član uprave Manchester City-a oduševljeni gradom

Sarajevo ozbiljan kandidat za organizaciju utrke Formule E 2020. godine

7

Komentari (7)

ArminA
Jasta Sarajevo,nebi me iznenadilo da za koju godinu i Sarajevo trazi otcijepljenje .Kad pogledas Sarajevo metropola a vamo drugi gradovi vukojebine zive.Daj Sarajevu sve a vamo sta zapadne moze i otpad ko mu jebe mater zivjelo Seher Sarajevo!
Honduras
Skaka Raikonen
Raikkonen
100% ali Raikkonen
Raikkonen
disident7
Ima li Bosne van Sarajeva, sve organizujete u glavnom gradu, sta je sa Tuzle, Zenice, Mostara...da ne spominjem druge, gori ste od Beograda u bivsoj drzavi.
Honduras
Ti si sigurno iz Zenice
criticos
Da nije smiješno, bilo bi tužno. Ovaj Skaka je zalutao u ove vode, jer očito odgoj u svili i kadifi pod porodičnom staklenim zvonom odvojen od svijeta i realnosti, zaštićen ko međed ne shvata neke stvari koje su logične. Dragi Skaka, ako nisi sposoban i ne znaš, povedi sa sobom nekog ko zna svoj posao, pa da te ko čovjeka posavjetuje i da te ovi bjelosvjetski hoštapleri ne vozaju ko malo dijete. Znam ja da si ti na nivou malog djeteta gdje je pomen formule nešto vauuuu. Sve se svodi na to da ti izmuzu da platiš projekt i elaborat o ostvarivosti održavanje formule. Imaju gotove kopije projekata i bacaju šuplju da izvuku 200.000EUR. Isplati im se. To su pravi hustleri, čovječe. Koji bolid majko mila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.