Schumachera prekrili prekrivačem, u bolnici pod lažnim imenom

Legendarni vozač Formule 1 na novom tretmanu

Schumachera prekrili prekrivačem, u bolnici pod lažnim imenom

Francuski 'Le Parisien' je plasirao informaciju da se Michael Schumacher trenutno nalazi u bolnici u Parizu.

Legendarni vozač Formule 1 već se nekoliko godina oporavlja od povreda zadobijenih na skijanju u Francuskoj. Od tada se o njegovom zdravstvenom stanju rijetko šta zna, informacije su rijetke i šture, a zid tajnosti prema medijima podigla je supruga Corinna.

Rano jutros 'Le Parisien' objavio je kako je Schumacher prebačen na liječenje u Pariz, no sada su se pojavile one 'pikantnije' informacije, prema kojima se Nijemac u bolnici zapravo nalazi - pod lažnim imenom.

Naime, nosila na kojima je Schumacher unesen u zgradu bila su pokrivena prekrivačem tamnoplave boje koji je potpuno prekrio njegovo lice i tijelo, a sedmerostrukog svjetskog prvaka pritom je pratilo jako osiguranje od deset osoba. Među njima neki su nosili i bubice u uhu za komunikaciju kako ni u jednom momentu blizu ne bi bio neko od znatiželjnika.

Navodno nije prvi put da Schumacher dolazi u parišku kliniku na tretman, a kao i svaki put, niko mu se ne može približiti osim porodice.

Schumacher i dalje je najuspješniji vozač svih vremena. Osvojio je sedam naslova svjetskog prvaka, dva s Benettonom i pet s Ferrarijem.

Top Komentari

svasta
Pa sta ga kriju? Pa bilo je vecih ljudi od njega pa su umirali javno okruzeni rodbinom I prijateljima!? Svasta
1 0
gogs
Solo Munib
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi