20

Komentari (20)

El_Pibe_De_Oro
Treba realno gledat na stvar, a ne navijacki. Prije incidenta, na startu Max se borio prljavo i lakto se sa svima da sacuva poziciju ( kao super agresivan vozac ), oke to...Poslije greska u Pit-u, Max dao 300% ponovo da sacuva poziciju, pa cak po cijeni i da ode glava nekom, koliko god bio dobar isfo toliko je i prljav vozac. A Hamilton prolazi kao Messi i Ronaldo, sto si bolji sve vise imas hejtera i likova koi te mrze jer prekucavas igricu. Na vasu radost ili tugu ko ce ga znat, Hamilton je sampion i ove sezone sa 2 penalfija Maxa od 3poz plus kad zamjene motor. Smiriti strasti i da gledamo fer i korektnu bofbu a ne laktanje.
izvoristine
Nisi bas korektan. Jest Verstappen agresivan ali i Hamilton je prije nekoliko utrka namjerno izbacio Verstappen-a. Nakon toga ga izbacio Botas takodje iz mercedeasa. Mogu samo na prljav nacin i silom al Verstappen je ove godine najbolji vozac bar do sada.
Erikdier21
Momci obojica ubuduće pametnije. Živa glava je najbitnija a kasno je kad bude belaj. Rivalstvo je ok ali mora postojati granica. Sretno obojici u nastavku sezone
celikze
i sta placko kaze Hamilton kriv nije mu ostavio prostora….a on u prvoj rundi isto to uradio Hamilton se povukao….odvratnije nacije od Holandzana i odvratnijeg tima od Red Bulla nisam vidio…jod dr.Marko kaze normalni trkacki udes…..kad oni to tako nazovu onda znas koliko je sati….placko zmizdri Hamilton me nije pitao kako sam a ovaj put cijeli bolid iznad Hamiltonove glave da nema one zastite mrtav bi bio derpe izadje iz bolida glavu da okrene da pogleda….e nece holandsko vango bit prvak nikada….ove godine uzima Hami opet a od iduce nova pravila gdje ce Merc opet dominirat…Hami onda u prnziju tad stupa Russel tako da ga mali holandki derpe nece nikada biti prvak….
IMPERATOR
Nevjerovatno koja količina mržnje u jednom komentaru.
E.Car
Šta sereš,mercedes je već tri puta ove sezone uništio namjerno RedBull i Verstapena lično, inače bi do sada imali 50 bodova više.
celikze
mrznja hahhahahha realnost cuj ovoga smislova 3x unistio red bullu trku…biti slijep pored ociju je najgora stvar…vi ste mrzitelji Hamiltona sto je crnac zato sto je iz normalne porodice zato sto mu roditelji nisu bogatuni zato sto je sve zaradio svojim trudom….a ovaj mali placljivko sto ga tatica gura koji nista nije napravio u karijeri osim par nekir rezultatica pa hoce sincica na silu da progura…vi pricate nesto o mrznji….
IMPERATOR
@celikze Hamilton je bolji vozač i dokazani šampion a ti si drug bolestan u glavu sa svojim rasističkim idiotarijama. Nečuveno kakvi zaključci i kakvi kompleksi!
celikze
hahhh cuj rasistick idoratorije i kompleksi….ne vi ste kompleksasi sto na silu ovog placku gurate da bude kao neki vozac…nije stvar sa Hamiltonom stvar je vec 2/3godine on ima sa svima problem nikada nije u stanju proci kao normalan vozac….problem sa Leclerom Botasom Rucardom i uvijek on nesto nevin….pa kad mu Lecler vratio onda cvili….stvari treba gledati realno a te tvoje tvrdnje ja kompleksas i ostalo nigdje veze….samo stvari posmatram realno i ako su pravila pravila su za sve od 10situacija izmedju Ham i Wes u 8 Ham se povuce ostavi prostora…pa valjda ovaj maljo usljo misli da je F1 zbog njega…nemam volje sa slijepcima pored ociju vise da vodim polemiku….
nedoni46
Dovoljno je vidjet da je covjek iz Zenice, sve jasnije bude.
Ecosport
Tako je celikze, max je debil teški kojeg podrzavaju svi samo da bi prešao Hamiltona koji postaje statistički najbolji svih vremena. Ljubitelji Ferrarija su sada ljubitelji maxa. To je to. A da su holandani genocidasi, to se vidi i na Pjaniću i Barceloni, treneru žutom i njegovoj želji da dovede pola holandske reprezentacije. Kad su se dirnuli u Engleskoj, tada je Hamilton dobio kaznu 10 sekundi. Sada max neće ništa dobiti jer i FIA želi da prekine dominaciju Mercedesa kako bi učinili formulu interesantnijom.
celikze
ecosport ma bas to ako ovi nasi zaboravljaju Srebrenicu i ako imamo mozak goluba nista bolje i nezasluzujemo…naveo si sve ono sto mislim al vise nemam volje da diskutujem…ja nikoga nisam uvrjedio a odma pocinju tu neke uvrede…i onda je bolje sutiti nego sa nerealnim likovima viditi konverzaciju
green_dragon
Ecosport..Kakve veze ima genocid sa time sto Koeman nije dao Pjanicu da igra.....kakvih sve pacijenata na ovom portalu ima
user1613424508
Ma hebo sve holandjane genocidna nacija
Edin
Sta ti znas o Holandjanima? Ne znas 3 holandeza i lupetas tu kakav je ko? Zivim u NL vec 30 godina i poznajem ih kao i nas narod. Smatram da su kao nacija jako tolerantni i dobri. Dobri su kao ljudi, mada svugdje ima izuzetaka. Uvijek ih poredim s nama. Sta kod holandeza nevalja, a sta valja. Isto tako smatram da smo mi, bosanci najbolja nacija na svijetu. Dobri smo u dusi. Ali ako cemo ocjenjivati kompletne osobine jedne nacije, mnog toga mozemo nauciti od holandeza, nijemaca. Za mene su to veliki narodi!
celikze
sta j znam o Hol eto neka zivis 100gid sada cu ti ja reci kakvi su….imam vise sa njima susreta nego ti….posto poslovno u Holandiji sam cesto od Rotterdama Venla Helmonda De meerna Geldemalsena Holland van Hock alsmmer honselerdijk sve poslovni objekti gdje sam imao sa njima posla…ovakvi su samo se smiju a hinje teske vrste veliki nacionalisti u svojoj drzavi postuju sve i ponasaju se odgovorno cim predju granicu ponasanje im je dno dna…pogledaj ih po benzinskim izadju iz auta pogan pisaju po betonu uz auta mrsko im do wc otici…galame kao da su sami misle da su bogom dati i ti mi pricas o njima….mozes zivjeti 300god i povrsno ih poznavati a ja sam im sretao od Holandije do Norveske i ponasanje im je dbo dna…ljudi bez respekta bezobrazni koliko su teski odvratni do bola….
izvoristine
Izvini al smijesan mi tvoj komentar. To ti tako mislis a ja mislim da ce Mercedes po svaku cijenu uciniti da bude Hamo sampion jer ukoliko to ne bude mercedesu su ogromni gubici. Verstappen neka bude sretan ako ziv i zdrav zavrsi sezonu. Mercedes je toliko bogat i jak da jednostavno ne moze niko da im se suprostavi. Verstappena malo puste zbog vece zarade i gledanosti. A zna se ko mora bit sampuon.
Edin
Ma jes u pravu si!!!
Fejker
Drugi atentat na ver ☺️
MUFCDOGROBA
Koji je prvi bio? Kad ga je Hamilton izbacio iz trke? Opet Greske obojice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.