Sergio Perez potpisao za Red Bull

Ostaje u Formuli 1

Sergio Perez potpisao za Red Bull

E. Čaušević

Sezona Formule 1 završena je prošlog vikenda, a ekipe se već uveliko pripremaju za novu sezonu koja počinje u martu 2021. godine.

Već sada je jasno da je u mnogim ekipama došlo do promjena što se tiče vozača i da nas očekuje dosta uzbuđenja u narednoj sezoni.

Mnogi su bili iznenađeni kada je Racing Point odlučio da raskine ugovor sa Sergijem Perezom koji je ove sezone bio fanatstičan, a umjesto njega doveli su Sebastivana Vettela koji je napustio Ferrari.

Međutim, Perez je bez ekipe bio svega nekoliko dana jer je jučer potvrđeno da će on naredne sezone voziti za Red Bull što je itekako oduševilo fanove najbržeg cirkusa na svijetu.

Tako će pored Maxa Versteppena u bolidu Red Bulla biti i Perez koji je u minuloj sezoni bio jedno od najprijatnijih iznenađenja što se tiče rezultata.

Top Komentari

douglasssy
Uuuu odlican izbor. Albon definitvno nije kalibar za Bull, s obzirom da su spremni napasti Mercedes. A Perez itekako zna voziti, plus samo mu je falio dobar bolid. Navijam za Red Bull od slijedece sezone F1.
2 0
Hakkinen
Bravo za Red Bull , doveli su dobrog vozača a ja pisao kako nije pošteno da ostane bez tima isti dan kada je osvojio 1 mjesto. Bolji je od Albona za klasu ali eto .... vrijeme će pokazati kakav će biti u Red Bull-u
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti