Smijeh do suza: Počeo slaviti pobjedu, a na kraju završio na trećem mjestu

Nevjerovatna situacija u Brazilu

Smijeh do suza: Počeo slaviti pobjedu, a na kraju završio na trećem mjestu

Endin Čaušević

Nevjerovatna situacija desila se u Brazilu na utrci motociklista u Superbikeu.

Naime, tokom ove utrke vodio je Andre Verissimo koji je krenuo u ciljnu ravninu kao prvi, ali je prerano počeo da slavi pobjedu.

On je bio siguran da će da slavi i da je sve riješeno, te je prije prolaska cilja počeo da slavi i usporio je znatno, ali ni slutio nije da će to itekako da ga košta.

Njegovi konkurenti Osvaldo Filho i Marcelo Skaf su to iskoristili i uspjeli da ga prestignu, a na kraju je Verissimo završio kao treći te se obrukao za cijeli život.

Verissimo je u ukupnom poretku osvojio prvo mjesto i titulu, ali sigurno je da mu je ostao gorak ukus u ustima nakon greške zbog koje je postao hit na društvenim mrežama.

Top Komentari

user1583752673
Ja budale
2 0
stakleni
Tako je to kad je čovjek glup. ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi