9

Komentari (9)

ALLSTAR
Vettel uz tebe smo .... FERRARI ??
Dobojlija
A sto je to zanimljivo u dosadnoj formuli jedan,voze samo u krug,zanimljiviji je reli
Dragan
to je glupan jedan obicni
Dino_2000
U koji ste vi kurac gledali,pa staza da nije onako uska Hamilton bi ga prošao bez problema. Boli me kurac za obojicu ali ne mojte izmišljati.Nije to BiH pa možeš namještati kako hoćeš.
Jigsaw
Sramotna odluka sudija, smiješno u najmanju ruku! Crnac je najsretniji vozac u historiji formule, ako niko od vodećih ne ispade, onda mu sudije daju pobjedu i on nešto glumi, zove Vettela na 1 mjesto, a izjavi kako se slaže sa odlukom sudija, seronja!!
VelaHavle
Hamilton je najodvratniji vozac u ovom stoljecu... govno malo crno
Hooruk
Saimai1316
Ko je pratio utrku vidio je jasno da vettel njemu nije usao u putanju,ovo je politika ovo vise nema veze sa formulom i sportom,al vettel je ispao pravi gospodin na kraju,volio bi licno da nije dosao ni na dodjelu nagrade
zaki84
sramota I kradja.... englesko govno ima dobar Lobi ....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.