Sudar titana u garaži Mercedesa

CR posjetio Hamiltona u Monaku

Sudar titana u garaži Mercedesa

E. Čaušević

Najbrži cirkus na svijetu, Formula 1, nastavlja se u nedjelju utrkom za Veliku nagradu Monaka.

Već su počele pripreme za jednu od najuzbudljivijih utrka sezone, a danas je održan prvi trening na kojem je po novo dominirao tim Mercedesa. Lewis Hamilton je bio najbrži, a iza njega je završio timski kolega Valtteri Bottas.

Hamilton i Bottas dominiraju od samog početka i čini se da će se samo oni boriti za titulu. No, Ferrari i Red Bull imaju šansu da im se približe ukoliko konačno uspio slaviti u Monaku.

Britanski vozač imao je posebnu podršku na današnjem treningu jer ga je posjetio Cristiano Ronaldo. Portugalac je sa svojim sinom došao da pozdravi Hamiltona i iskoristili su šansu za fotografiju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi