U susret novoj sezoni: Formula 1 dobila jedan od najljepših bolida ikad!

Haas oduševio javnost

U susret novoj sezoni: Formula 1 dobila jedan od najljepših bolida ikad!

E. Čaušević

Krajem narednog mjeseca konačno počinje nova sezone Formule 1, a ekipe se uveliko pripremaju za nove izazove.

U novoj sezoni očekuje nas nekoliko novih promjena što se tiče pravila, ali i samih učesnika. Pripreme traju u punom jeku, te ekipe već uveliko testiraju svoje nove bolide. Naravno, glavni cilj bit će da budu što bolji u odnosu na prošlu sezonu, te da neko konačno skine Mercedes s trona.

Zvanična predstavljanja bolida još uvijek nisu počela, no pojedini timovi odlučili su "otkriti karte", te pokazati svoje bolide. Najviše je oduševila ekipa Haasa čiji bolid je ostavio bez teksta mnoge ljubitelje najbržeg cirkusa na svijetu.

Američki tim je objavio fotografije bolida kojeg će voziti njegovi vozači u novoj sezoni. Na bolidu dominira crna boja, a zlatna boja dodaje poseban "šmek". U istim bojama su i uniforme vozača Romaina Grosjeana i Kevina Magnussena što ovaj bolid čini još "moćnijim".

Promo

Top Komentari

Dule Savic
Ooooo dobro, kako ste mi vi? Ima dva dana kako su ga predstavili. Bolje vam je bavite se onim sto vam dobro ide, ko je koga j..o. Manite se formule
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi