Veliki incident u Formuli 1: Nico Hulkenberg se prevrnuo nekoliko puta!
U toku je posljednja utrka u ovoj sezoni u Abu Dhabiju u kojoj se desio nevjerovatan incident već u prvom krugu. Najgore je prošao Hulkenberg koji se prevrnuo nekoliko puta!

Posljednja utrka u sezoni

Veliki incident u Formuli 1: Nico Hulkenberg se prevrnuo nekoliko puta!

E. Čaušević

Posljednja utrka ove sezone Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dhabija trenutno je u toku, a već u prvom krugu desio se veliki incident.

Start je bio dobar za većinu vozača, no nakon nekoliko krivina došlo je do velikog incidenta u kojem je najgore prošao vozač Renaulta Nico Hulkenberg.

On je pokušao proći pored vozača Haasa Romaina Grosjeana, ali je onda došao u kontakt s njegovom gumom nakon čega se prevrnuo nekoliko puta. Hulkenbergov bolid su morali prvo ugasiti, a kada su ga vratili na točkove na svu sreću Hulkenberg je izašao bez povreda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi