5

Komentari (5)

kurjak
Ja šta je nego gospodin, boriš se sa direktnim rivalom i otreseš ga da mu se puši iz ušiju, Boris se sa njegovim kolegom,borba koja nije dugo viđena, nađe se nekakav Latifi,mater **** svoju i usere čovjeku sve.Maxu čestitke, ali vratiće mu se ovo kad tad.
user1607499935
Sjeti se 2008 godine i kada je Hamilton osvojio titulu u zadnjoj krivini ispred Masse. Ovo mu se vratilo
DamirS
Nije Glock kriv za Massin poraz 2008. Glock je 4 kruga pred kraj bio iza Hamiltona i nije htio ući u boks po kišne gume. Kako samo s.erete o toj situaciji. Isto kao kad bih sad rekao da je Norris nedavno u Rusiji prepustio pobjedu Hamiltonu a čovjek bio na gumama za suho i nije se mogao braniti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.