3

Komentari (3)

izvoristine
Dobro bi bilo ako neko pobjedi ovog podmuklog iztetoviraviranog mindjusara. Pa makar bio to Verstappen ili bilo ko drugi.
Izzy
Ovo je trebalo kaznit odmah a ne 5 dana kasnije.
Salence
to je ludilo šta je napravio,čisti ludački potez!Jedini put kad nije prošao tu krivinu bilo je kod preticanja,jedini put od 70 i kusur prolazaka kroz krivinu s jedinom namjerom da izbaci i sebe i Lewisa iz trke.Vidjeli smo kako je to uradio u Italiji,bez da s okrene da vidi kolegu...sa svojim bolidom na glavi kolege....ako to zaista nema veze s psihičkim problemom,onda sam uzaludno preko 45 godina pratio F1.Ni Senna ni Schumacher nisu bili toliko arogantni...a bili su prilično.Deset metara otišao u širinu,van staze,ravno prema sredini protivničkog bolida.Da su ne znam koliki navijač jednog od njih i te kako je jasno o čemu se radi.Ja razumijem da Maxovi navijači to nazivaju"trkaći incident"kao i ono u Italiji,i svaki put kad radi sranje to bude incident.To j strašno,i s vožnjom nema ništa zajedničko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.