Vettel: Bio sam ljubitelj Ferrarija kao dijete, i danas sam, a biću i u budućnosti
FOTO - EPA

Vettel: Bio sam ljubitelj Ferrarija kao dijete, i danas sam, a biću i u budućnosti

Adnan Beganović

Sebastian Vettell od narene sezone vozit će za Aston Martin.

Može se reći da neuspješna saradnja Vettela i Ferrarija se završava nakon šest sezona, no bez obzira na to, ovaj vozač ima samo riječi hvale za svoj trenutni tim.

"Bio sam ljubitelj Ferrarija kao dijete, danas sam i ostat ću to u budućnosti. Čak i kada budemo supranici", rekao je Vettel za italijanske medije.

Iskusni 33-godišnji Vettel smatra da i dalje može ponuditi mnogo toga Formuli 1 i upravo zbog toga je prihvatio ponudu Aston Martina.

"Mislim da i dalje mogu mnogo toga dati Formuli 1 i zato sam prihvatio ponudu Aston Martina. No, ipak ne vidim sebe kao 40.godišnjaka u Formuli 1", istakao je Vettel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi