Vettel i Raikkonen danas imaju posebnu podršku u Monacu

Totti u Ferrarijevom boksu

Vettel i Raikkonen danas imaju posebnu podršku u Monacu

E. Čaušević

Ljubitelji Formule 1 danas će uživati u jednoj od najuzbudljivijih utrka u sezoni jer se vozi utrka za Veliku nagradu Monaca.

Staza u Monacu je tradicionalno najuzbudljivija i sigurno je da nas i danas očekuje dosta spektakularnih poteza u najbržem cirkusu na svijetu. Priliku da prati utrku Formule 1 iskoristio je i legendarni igrač Rome, Francesco Totti.

Totti je sa svojom suprugom doputovao u Monaco, a dešavanja na stazi pratit će iz Ferrarijevog boksa. Kralj Rima ne krije da navijač Ferrarija, a Vettel i Raikkonen će danas imati njegovu podršku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi