Vettel se "napušio" tokom vožnje?

Otkrio poslije kvalifikacija

Vettel se "napušio" tokom vožnje?

A. Čaušević

Sebastian Vettel će Veliku nagrada SAD-a započeti sa druge pozicije nakon što je 12 hiljadinki bio sporiji od Valtterija Bottasa. 

U izjavi poslije kvalifikacija Vettel je izjavio kako se napušio marihuanom dok je vozio svoj Ferrari SF90 stazom u Austinu.

"Je li u Teksasu dozvoljena marihuna?", pitao je Vettel novinara nakon čega je dobio negativan odgovor.

"Čuo sam miris u nekim krivinama i tokom ulaska u boks, ludilo. Ovdje je uvijek zabavno voziti", dodao je njemački vozač.

Vettel je inače navijači Eintrachta iz Frankfurta koji je jučer s 5:1 pobijedio Bayern. Četverostruki prvak svijeta dao je podršku Niki Kovaču.

"Nadam se da će se brzo vratiti uspjehu. Kovač je dugo vremena bio dio Eintrachta, zato se suosjećam s njim", kazao je Vettel.

"Veliki sam navijač Eintrachta, ali tek sam pred kvalifikacije saznao za rezultat. Mislim da je to dobar rezulat za tim", dodao je Nijemac.

Urka u Austinu počinje u 20:10 po centralnoevropskom vremenu.

Promo

Top Komentari

Chepich
Stop kretenskim clancima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi