5

Komentari (5)

Maestro
Bravo za Leclerc top vozač A ne bi bilo loše da ponekad pišu i o moto GP
Salence
Leclerc vrlo vjerovatno odnosi titulu.Neka ga poštede nesreće i povrede,i to će biti to.Daleko je Ferarri ispred konkurencije.Mjenjat će se to tokom sezone,no sad je debelo,debelo najjači paket kod Ferarrija.Zna to i on,danas traži nove gume pet krugova prije kraja da potvrdi najbrži krug,za siguran plus poen.Osim toga...Ferarri je kao tim preiskusan....sad il nikad!
Eno30
Bravo za Leclerca i Ferari
Mostarac94
A gdje prvak? Koji je on zavrsio hahahahha
DamirS
Kako misliš redovno? U tri utrke je Hamilton 2x imao peh sa safety carom i to je ama baš jedini razlog zašto je Russell ispred njega. Ili zamisli da ja sada kažem kako Hamilton ove sezone redovno ostavlja Maxa u prašini a da jednostavno zanemarim činjenicu da je Max 2x odustao zbog kvara.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.