4

Komentari (4)

Ecosport
Dakle, lik je morao sići sa staze da izbjegne sudar, a na stazu se morao vratiti na tačno određenom mjestu, a ne bilo gdje. Kakvo nepoznavanje materije od strane novinara.
Lud
E moj novinaru ... hajd što si glup al što si budala ... oplakah !!!
ViniJr
Koji je retard pisao članak i izokrenuo činjenicu da je Tsunoda morao skrenuti sa idealne putanje da bi izbjegao kontakt sa bolidom ispred??? Jadni vi i vaše novinarstvo, drzite se starleta.
DamirS
Ovo je vrhunac vaše nepismenosti....pa i budala je skontala da je sišao sa staze kako bi izbjegao koliziju sa bolidom ispred. Još je rekao svom timu: ovo je bilo opasno. Bože sačuvaj šta ste vi napravili od ovoga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.