"Vrijeme je da pustimo Schumachera da živi svoj život u miru"

Bivši šef Ferrarija poručio novinarima

"Vrijeme je da pustimo Schumachera da živi svoj život u miru"

Rijetko ko danas zna u kakvom je zdravstvenom stanju Michael Schumacher.

Legendarni vozač Formule 1 doživio je stravičnu nesreću na skijanju krajem 2013. godine, a posljednjih nekoliko godina skoro niko ne zna šta se s njim dešava.

Jedan od rijetkih ljudi koji imaju mogućnost da ga posjete je bivši šef Ferrarija i sadašnji predsjednik FIA-a Jean Todt.

Novinari su od njega pokušali izvući bilo kakvu informaciju vezanu za Michaela, ali on je bio veoma kratak.

"Vrijeme je da pustimo Michaela da na miru živi svoj život", poručio je Todt i ostao zagonetan. Da li se Michael oporavio i može li barem neke stvari da radi kao normalna osoba ili je ustvari još uvijek u vrlo teškom stanju, ne znamo, ali sigurno da će i u narednom periodu vladati veliko interesovanje kako bi se saznalo.

Top Komentari

hame
Ne seri, pustite čovjeka nek umre na miru, držite ga živog samo da mlatite njegove pare još uvijek
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi