Will Smith "kidnapovao" Hamiltona: "Ti si crn, ja sam crn i niko neće ni vidjeti razliku"

Urnebesna šala legende

Will Smith "kidnapovao" Hamiltona: "Ti si crn, ja sam crn i niko neće ni vidjeti razliku"

E. Čaušević

Trenutno je u toku posljednja utrka ove sezone u Formuli 1 u Abu Dhabiju čime će se spustiti zavjesa na još jednu dominaciju Lewisa Hamiltona i Mercedesa.

Hamilton je već osigurao odbranu titule prvaka svijeta, ali i danas sigurno želi s pobjedom završiti sjajnu sezonu. Gost u njegovom boksu na ovoj utrci je poznati glumac Will Smith koji ovih dana urnebesnim videima oduševljava javnost.

Jedan od njih objavio je pred današnju utrku na kojem je "kidnapovao" Hamiltona jer želi umjesto njega da vozi bolid Mercedesa. "Ovo mi je jedina šansa u životu, pa ti si već pobjednik. Ti si crn, jasam crn i niko neće ni vidjeti razliku", poručio je Will Smith, a Hamilton mu je na kraju samo kratko odgovorio: "Bolje ti je da pobijediš".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi