Božo Đurasović pojačao KK Zrinjski

Mostarci pronašli zamjenu za Demića

Božo Đurasović pojačao KK Zrinjski

S. Mlaćo

Božo Đurasović novi je član KK Zrinjski iz Mostara.

Mostarci su nakon povrede Alija Demića, krenuli u potragu za njegovom zamjenom, a nadaju se da će upravo dovođenje Đurasovića biti pravi potez.

Đurasović u Mostar dolazi nakon sjajnih igara u KK Leotar, a prije toga nastupao je u Rumuniji, Švicarskoj, Ukrajini, te Njemačkoj. Ovaj košarkaš u našoj zemlji nastupao je i za sarajevsku Bosnu, te dobro poznaje sam kvalitet lige.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

KK Zrinjski je trenutno drugoplasirana momčad Lige 10 za muškarce, a za vodećom Bosnom Royal Jelly zaostaje dva boda uz utakmicu manje. Na otvaranju drugog dijela sezone za dvije sedmice Mostarci će ugostiti tuzlansku Slobodu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi