Borkinja pred očima vlastitog djeteta započela ples, ali ono što je radila u borbi je neshvatljivo

Nevjerovatne scene

Borkinja pred očima vlastitog djeteta započela ples, ali ono što je radila u borbi je neshvatljivo

M. Šljivak

Ailin Perez došla je do devete pobjede u MMA karijeri. Jednoglasnom odlukom sudija savladala je u Las Vegasu Lucie Pudilovu, a nakon ovog meča došlo je do nevjerovatnih scena jer je Argentinka tverkovanjem proslavila pobjedu.

Ailin Perez odlučila je na zanimljiv način proslaviti svoju devetu MMA pobjedu u karijeri. Nakon trijumfa nad Lucie Pudilovom izazvala je popriličan haos unutar oktagona.

Ova 29-godišnja Argentinka odlučila je tverkovati pred malobrojnom publikom u dvorani, ali postala je viralna priča jer širom svijeta su milioni pratili ovaj UFC događaj.

Nije tverkovanje jedino što je napravila pred kamerama. Odlučila je na isti način počastiti i komentatore, prišla je ogradi i napravila je još jednu seriju tverkovanja i to uz ogradu.

U samom nastupu 29-godišnjakinja je imala interesantne metode borbe. Posebno se to odnosi na dio kada bi bila iznad protivnice, pa je postala predmet interesovanja publike.

Oglasi

Najzanimljivije od svega je to što je sve ovo napravila pred maloljetnim sinom koji je sve nažalost morao gledati.

Ona je sada na omjeru od devet pobjeda i dva poraza od čega je u UFC-u na omjeru 2-1.

Ailin Perez se potukla s Joselyne Edwards

Perez je nakon ovog meča otkrila da je tokom sedmice imala obračun s Joselyne Edwards i da je napadnuta u UFC institutu u Las Vegasu.

"Ta nebitna gospođa me napala jer sam dala iskreno mišljenje o jednoj njenoj borbi. To je bio razlog da me fizički napadne i željela je da mi propadne borba. Nije uspjela u tome i evo pobijedila sam", otkriva Perez i dodaje:

Oglasi

"Hvala mom treneru koji me je spasio većih posljedica napada i što ju je sklonio sa mene. Borba bi vjerovatno bila otkazana da nije bilo njega", govori ona.

Joselyne Edwards priznaje da je bilo obračuna. Ona je završila u poluzi trenera Javiera Oyarzabala.

"Potukle smo se, a zatim me je njen trener napao s leđa. Počeo me daviti. Nije on nikog štitio, on je započeo tuču, on je podgrijao sve, a zatim me je počeo daviti. Čak i kada su me odvojili od nje, on me nije želio pustiti", govori Edwards.

Prema svjedocima Oyarzabal nije imao nikakve milosti prema Edwards i poluga je bila zaista žestoka, te je ovu borkinju umalo onesvijestio.

Joselyne Edwards je Argentinki dala šljivu ispod oka što je bilo primjetno tokom sedmice.