Prijetio MMA legendi na društvenim mrežama, pa naučio bolnu lekciju nakon koje je nestao bez traga

Brown rasturio komentatora

Prijetio MMA legendi na društvenim mrežama, pa naučio bolnu lekciju nakon koje je nestao bez traga

Midhat Šljivak

Legendarni američki MMA borac Matt Brown podijelio je video na kojem prebija momka koji mu je prijetio na internetu. Momak je na društvenim mrežama tvrdio da se može nositi s Brownom i ovaj mu je odlučio pružiti priliku da to pokaže. Nije se dobro proveo.

Legendarni Matt Brown odlučio je naučiti pameti jednog internet pametnjakovića koji je pisao uvrede i prijetnje protiv njega na društvenim mrežama.

Brown je prije nekoliko dana objavio snimak koji je doduše još iz 2014. godine i na njemu je 15 sekundi akcije u kojoj ovaj MMA borac prebija junaka s društvenih mreža.

"Ovo je priča o jednom internet trolu koji je rekao da će meni i kompletnom mom timu isprašiti dupe. Te 2014. godine sam svima koji su pričali sranja slao adresu dvorane i niko se nije pojavio. Sve do ovog jadnika...", napisao je Brown.

Oglasi

Naravno nije nesretnik imao nikakve šanse protiv MMA profesionalca. Uništen je.

"Pojavio se i nije znao da je moj tim kojeg treba dobiti zapravo samo ja. To je ubrzo otkrio. Nakon toga više nikad nisam čuo za njega. Nadam se da je dobro i da je napustio maminu kuću", napisao je Brown.

Proteklih godina brojni MMA borci su odlučili dati šansu sveznalicama s društvenih mreža da pokažu šta znaju i niko se od njih nije proslavio.

Matt Brown ima 42 godine i u karijeri je odradio 43 borbe. Ima učinak od 24 pobjede i 19 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi