MMA borac sa suprugom jeo lubenicu, pa ga pronašli mrtvog u krevetu

Nju su uspjeli da spase

MMA borac sa suprugom jeo lubenicu, pa ga pronašli mrtvog u krevetu

E. Čaušević
Teme:

Borilački svijet potresla je informacija da je preminuo ruski MMA borac Alexander Pisarev u 33. godini života, a ono što je još više šokiralo javnost jeste razlog njegove prerane smrti.

Naime, ruski mediji objavili su jutros da su se pojavile informacije da je MMA borac Alexander Pisarev preminuo u 33. godini života, a ubrzo nakon toga i njegova porodica je potvrdila tužne vijesti.

Mnogi su bili iznenađeni kada su saznali da je Pisarev preminuo, a pravi šok uslijedio je tek kada je objavljen uzrod njegove smrti.

Naime, ruski mediji objavili su da je ovaj 33-godišnji MMA borac preminuo zbog trovanja hranom i da se nije uspio izvući iako je hitna pomoć brzo došla na njegovu adresu.

Ljekarski tim uspio je pomoći njegovoj supruzi koja je imala isti problem, te je prebačena u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti, ali nažalost Pisarev nije imao tu sreću da preživi.

Njegova porodica objavila je da ruski borac nije imao nikakvih bolesti ili zdravstvenih problema u prethodnom periodu, te da je trovanje hranom bio glavni razlog njegove smrti.

Oglasi

On je preminuo u svom domu tokom noći, dok je njegova supruga uspjela da se preživi. Ono što je najbizarnije u svemu tome jeste što se sumnja da su trovanje hranom dobili nakon što su oboje pojeli lubenicu.

Pisarev i njegova supruga su zajedno jeli lubenicu i prije spavanja su se oboje žalili na stomačne probleme, ali su smatrali da nije ništa ozbiljnou pitanju.

Legli su da spavaju, a nažalost MMA borac se više nije probudio. Njegova supruga je pozvala hitnu pomoć koja je pokušala da oživi Pisareva, no nažalost to nisu uspjeli da urade i samo su mogli da konstatuju smrt.

Pisarav se borio na turnirima koje su organizovali RCC i Fight Nights. Posljednji meč imao je u februaru 2020. godine kada ga je pobijedio Maksim Usoyan.

Ruski borac je ukupno u profesionalnoj karijeri imao pet MMA mečeva na kojima je uspio da ostvari tri pobjede i dva poraza. U omladinskim kategorijama je bio jako dobar, te je osvojio nekoliko titula u Rusiji.

Top Komentari

user1646074464
Ko je ikad umro od pokvarene lubenice, rubrika,,ma daj,,
1 0
plemic
putin mu poklonio lubenicu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi