Borac napravio nezapamćen haos na ulici: Tukao se s duhovima, ljubio automobile, spavao na asfaltu
Foto - Screenshot

Potpuno je pomahnitao

Borac napravio nezapamćen haos na ulici: Tukao se s duhovima, ljubio automobile, spavao na asfaltu

M. Šljivak

Policija na Baliju uhapsila je u ponedjeljak Australca koji je napravio haos na ulicama.

Australac inicijala P.S navodno je MMA borac i svoje sposobnosti iskoristio je kako bi pravi haos dok je odmarao na Baliju.

Uhapšeni 39-godišnjak je divljao na ulici. Tukao se s 'duhovima', ljubio je automobile na ulici, te je zatim legao na asfalt kako bi se odmorio i zaspao.

Policija na Baliju potvrdila je kako je 39-godišnji australski MMA borac uhapšen na ulici.

"MMA borac inicijala P.S uhapšen je nakon izazivanja nereda na ulici. Smatrao je kako se s nekim bori, ljubio je automobile koji su prolazili i ležao je na asfaltu. Bio je pod uticajem teških opijata".

Dok je trajala predstava ovog čovjeka niko od okupljenih građana nije želio da se miješa. Svi su gledali svoja posla.

Policija je srećom ekspresno došla. Borac je uhapšen i određeno vrijeme će provesti iza rešetaka.

Također, bit će podvrgnut ljekarskim pretragama kako bi se ispitalo njegovo mentalno stanje jer nakon show programa kojeg je napravio, svako bi se zabrinuo.

Turisti koji dolaze na Bali često prave incidente. Smatraju da na odmoru mogu šta žele i mnogi od njih zbog ponašanja budu uhapšeni.

Ovaj nesretnik je samo još jedan u nizu. On je otišao predaleko i zbog svega je završio iza rešetaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi