Uhodio mlade djevojke na poslu, a zatim je šef poludio i naučio ga je pameti

Uhodio mlade djevojke na poslu, a zatim je šef poludio i naučio ga je pameti

M. Šljivak

Šef jednog restorana brze hrane u Sjedinjenim Američkim Državama odlučio je naučiti pameti i prebiti čovjeka koji je danima uhodio njegove radnice.

Šefovi danas rijetko staju u zaštitu radnika, ali ono što je napravio poslovođa u jednom restoranu brze hrane u Sjedinjenim Američkim Državama mora se cijeniti.

On je odlučio prebiti čovjeka koji je nekoliko dana uhodio njegove mlade radnice. Pratio ih je do posla, a zatim ih uznemiravao na poslu.

To šef nije želio više da trpi. Nakon razgovora s djevojkama koje su mu sve otkrile odlučio je prebiti uhodu.

Uhvatio ga je u restoranu. Bacio ga je na pod, tukao ga je šakama, a zatim ga je uhvatio u giljotinu koju nije želio popustiti.

Uzalud se nesretnik kobrcao i tapkao prema šefu. Ovaj nije imao namjeru da ga pusti i uhoda je dobila ozbiljne batine.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/bigfightplug/status/1583609825489195008[/twitter]

Djevojke koje rade u ovom restoranu uglavnom su maloljetne. Na taj način im se omogućava da zarade džeparac, a ovaj je to primijetio i počeo je da ih uhodi.

To ga je na kraju koštalo. Dobio je batine koje će zapamtiti i čisto sumnjamo da će se ikad više pojaviti u ovom restoranu.

Nije poznato da li je eventualno u ovom slučaju reagovala policija i da li je uhoda na kraju završila iza rešetaka.

Šef je u ovom slučaju jednostavno morao reagovati. Stao je u zaštitu djevojaka, ali je pokazao da iza sebe ima poneki MMA trening, jer je imao jako dobar ground 'n' pound, a zatim je dobro uhvatio giljotinu.

Oglasi