"Za Conora McGregora slijedi borba protiv Jakea Paula, pa sestara Kardashian"
Foto - Screenshot

Ali Abdelaziz o irskoj MMA zvijezdi

"Za Conora McGregora slijedi borba protiv Jakea Paula, pa sestara Kardashian"

M. Šljivak

Conor McGregor naredni izazov u oktagonu imat će 10. jula.

UFC je zakazao novi obračun između najveće MMA zvijezde i Dustina Poiriera i bit će to treći duel ovih boraca, a drugi u 2021. godini.

Poirier je u januaru u Abu Dhabiju nokautirao Conora McGregora, a poznati menadžer Ali Abdelaziz smatra da će ovo biti posljednja velika borba u kojoj će biti irska MMA zvijezda.

On je u Hotboxin podcastu kod Mikea Tysona žestoko izvrijeđao McGregora.

"McGregor će se boriti protiv Dustina Poiriera, ali će vjerovatno odustati jer je navikao da odustaje. Izgleda kao elitna prostituka. Čovjek nije pobijedio tri godine i zaista izgleda kao elitna ku*ka. Postao je odskočna daska za sve borce, svi zarađuju od mečeva sa njim, ali koliko će to trajati", rekao je Abdelaziz i nastavio je:

Oglasi

"McGregor trenira kao da se već oprostio. Svi su iznad njega i njegova naredna faza karijere je borba protiv Jakea Paula, a zatim sestre Kardashian. Borit će se protiv žene", najavio je Abdelaziz.

Henry Cejudo je zatim dodao da je on spreman da se bori protiv Kim Kardashian, a Tyson mu je poručio da će mu ona isprašiti du*e.

Ali Abdelaziz je čovjek koji je bio menadžer Khabibu Nurmagomedovu, a sada vodi karijere brojnih UFC boraca.

Među njima je i šampion velter kategorije Kamaru Usman, te Justin Gaethje, Islam Makhachev, Beneil Dariush i mnogi drugi.

Top Komentari

user1622056428
šta ćeš ti klošaru jedan...nikada nećeš biti ni blijeda kopija McGregora
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi