Brutalan obračun na povratku Alistaira Overeema u kickboxing
Foto - Instagram

Čeka ga duel sa Verhoevenom za titulu šampiona

Brutalan obračun na povratku Alistaira Overeema u kickboxing

Midhat Šljivak

Čuveni nizozemski borac Alistair Overeem vraća se u kickboxing u zaista spektakularnom meču.

Legendarni 41-godišnji borac odlučio se vratiti svom bazičnom sportu nakon 11 godina, a u prvom meču imat će veliki izazov.

Pred njim je duel sa Gloryjevim prvakom Ricom Verhoeven i pokušat će da 32-godišnjeg Nizozemca skine sa trona gdje se ovaj nalazi već sedam godina.

Mnogi su to pokušavali prethodnih godina. Međutim, osim Badra Harija niko nije ozbiljno ugrozio Verhoevena koji protivnike doslovno melje u ringu.

Meč Overeem - Verhoeven zakazan je za 23. oktobar u nizozemskom gradu Arnhemu i sigurno da će ovaj meč izazvati ogromnu pažnju.

Overeem je u karijeri na omjeru od 10-4, dok Verhoeven ima omjerr od 58 pobjeda i 10 poraza.

Top Komentari

amex
Ajdee Overeem, stara kajlooo..
4 0
dinass
Terminator 2,samo ne znam koji ce se topiti hehehehehe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi