Tysonov sin želio u ring, a Mike ga spustio na zemlju: Bolje nađi posao
Foto - Instagram

Amir nije dobio podršku oca

Tysonov sin želio u ring, a Mike ga spustio na zemlju: Bolje nađi posao

Midhat Šljivak

Legendarni bokserski šampion Mike Tyson (55) otkrio je kako je njegov najstariji sin Amir želio da se bori protiv YouTubera Logana Pula.

On je u svom Hotboxin' podcastu otkrio kako je 24-godišnji Amir silno želio da se nađe u ringu u borbama sa zvijezdama društvenih mreža.

Iron Mike je na njegovu želju žestoko reagovao. Sinu je poručio da 'ohladi' i da nađe posao.

"Silno je to želio da uradi. Želio je borbu sa Loganom Paulom i tim momcima. Rekao sam mu da ohladi i da nađe posao, da se bavi nekretninama", rekao je Tyson.

Oglasi

Razlog što je sinu 'ubio' želju za borbom dolazi iz onog što je on proživio kao profesionalni bokser.

"Mora se čovjek nositi sa velikim pritiskom, a to ne mogu baš svi. Mnogi izlude i žele počiniti samoubistvo nakon što budu poniženi pred milionima ljudi", rekao je Tyson.

Amir Tyson posjeduje vlastitu modnu linuju koja se zove Debonair Attiere. Okušao se u glumi, a u boksu nikad nije imao šansu da se okuša.

Njegov otac je sa druge strane istinska legenda. Jedan je od najvećih boskera ikad, a i sa 55 godina je aktivan i izgleda zaista zastrašujuće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi